Eco Lodge Tent

Op ons domein staan twee sfeervolle Eco Lodge Tenten! Deze ronde tenten hebben een doorsnee van 6m en staan op een vaste vlondervloer, dus genoeg ruimte voor 4 personen.  

De Eco Lodge Tenten zijn sfeervol ingericht met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden met matrassen. Ook is er een klein zithoekje en een speelhoek voor de kids.

Naast de tent is een overdekt terras van 15m2 met een buitenkeuken waar heerlijk gekookt kan worden, een picknick tafel, een koelkast en Nespresso. Bij de tent bevindt zich een buitenkraantje met drinkwater.

De tenten staan op loopafstand van ons vernieuwd toiletgebouw met onder meer een familie badkamer. Beide tenten staan op het grote veld met een schitterend uitzicht op o.a. het speelveld en het zwembad.

De Eco Lodge Tent zorgt voor een heerlijk camping gevoel met de luxe van een heerlijk bed, stroom, koelkast en sfeervolle buitenkeuken.

Voor onze tarieven en beschikbaarheid kunt u terecht op onze tarieven pagina. Zijn er vragen of wilt u meer informatie, neem gerust contact met ons op.