Restaurant & Bar

Op ons Domein is een gezellig restaurant met bar aanwezig. Bij ons hoeft u dus zelf niet te koken. Wij serveren ontbijt en diner of brengen u een heerlijk kopje koffie, glaasje wijn of verkoelend biertje terwijl u op ons terras of op onze lounge set relaxt.

's Ochtends worden de bestelde verse croissants, stokbrood of chocolade broodjes om heerlijk te kunnen ontbijten voor de tent of gite bezorgd. Dagelijks kunt u ook een volledig ontbijt bestellen. Een goed gevulde picknickmand met verse croissants, knapperig stokbrood, hartig en zoet beleg en verse jus d'orange.

Geen zin om te koken? Wij koken 4 keer per week volgens het table d'hote principe (3-gangen voor de ouders en 2-gangen voor de kids). Tevens organiseren wij een keer per week een gezellige BBQ en een tapas avond met pannenkoeken versieren voor de kids. Wij koken met zoveel mogelijk verse producten uit eigen land en streek. Wij houden ook rekening met de wens van de vegetariër en uiteraard van onze jonge bezoekers. 
Volwassenen € 19,50 en kinderen € 7,50

Twee keer per week bakken wij verse pizza's in onze steenoven die bezorgd worden bij de accommodatie of kampeerplek.

Er is gratis wifi aanwezig in ons restaurant.

In ons restaurant en bar hebben de moderne babyfoons een prima bereik zodat de ouders 's avonds heerlijk kunnen genieten van een drankje terwijl de kids liggen te slapen.

Wij verwelkomen u graag voor een hapje of drankje of gewoon voor de gezelligheid!